欢迎访问安徽自考服务网!本站为考生提供安徽自考信息服务,网站信息供学习交流使用,非政府官方网站,官方信息以安徽教育考试院http://www.ahzsks.cn/为准。
    城市:
    自考系统:
    所在位置:安徽自考服务网 > 试题题库 > 自考试题 > 正文

    安徽自考英语一(00012)模拟试卷及答案

    2020-06-01 15:30:26   来源: 安徽自考服务网     点击:
    作者:王老师

      今天给大家带来安徽自考英语一(00012)模拟试卷及答案,希望对大家有所帮助,有需要的朋友不妨点击阅读本文。

      I. 用国际音标注出下列单词中划线字母或字母组合的读音。(每小题0.5分,共10分)

      1. spoil

      2. island

      3. profit

      4. market

      5. cause

      6. scheme

      7. weight

      8. various

      9. add

      10. structure

      11. strengthen

      12. upright

      13. catch

      14. view

      15. found

      16. note

      17. area

      18. debt

      19. century

      20. obtain

      II.词汇选择填空(从每小题的A. B. C. D四个答案中选出一个正确答案,对原文不得作任何改动。每小题1分,共20分)

      1. To our surprise, she suddenly ______ in front of us.

      A. appealed

      B. appeared

      C. appeased

      D. prepared

      2. They have ______ to meet me at the airport.

      A. assigned

      B. ready

      C. arranged

      D. settled

      3. She know nothing about his journey ______ he was likely to be away for three months.

      A. except that

      B. except for

      C. besides

      D. beside

      4. Who is to ______ for starting the fire?

      A. charge

      B. blame

      C. accuse

      D. indict

      5. They ______ Tom to be their representative.

      A. selected

      B. picked

      C. elected

      D. chose

      6. The sky is _____ after the rain.

      A. clearing out

      B. clearing away

      C. clearing up

      D. clearing off

      7. He ______ to realize that he was mistaken.

      A. came

      B. took

      C. made

      D. got

      8. She was ______ hit when her only daughter got killed in a car crash.

      A. large

      B. big

      C. hard

      D. much

      9. I'm so tired I can ______ walk.

      A. almost

      B. hardly

      C. nearly

      D. probably

      10. You'd better have that bad tooth _______ out.

      A. pull

      B. pulled

      C. to pull

      D. pulling

      11. John has some trouble ________ his girlfriend.

      A. in

      B. to

      C. on

      D. with

      12. I think all this is ______ bit stupid.

      A. a little

      B. a few

      C. little

      D. few

      13. Tom and Many are going to _____ married when they return from abroad.

      A. make

      B. take

      C. get

      D. have

      14. Don't trust him _____ he says.

      E. no matter how

      F. no matter why

      G. no matter when

      H. no matter what

      15. He always keep a dictionary ________ within his _______.

      A. reach

      B. touch

      C. arrival

      D. getting

      16. I promise I'll remember ______ the book to you.

      A. return

      B. to return

      C. returning

      D. returned

      17. They _______ several extra bus lines during the rush hours.

      A. get

      B. have

      C. run

      D. take

      18. Julia _____ a pleasant hour talking with friends.

      A. spent

      B. took

      C. went

      D. cost

      19. They succeeded _____ overcoming the difficulties they encountered.

      A. to

      B. on

      C. in

      D. of

      20. I'll not go to the party _______ I am invited.

      A. or

      B. till

      C. unless

      D. when

      III. 语法选择填空(每小题的A. B. C. DL四个答案中,选出一个正确答案,对原文不得作任何改动。 每小题1分,共20分)

      1. The project _______- by the end of 1998.

      A. had been completed

      B. had completed

      C. has been completed

      D. has completed

      2. You are the only person here ________ knows me.

      A. whom

      B. one

      C. which

      D. who

      6. ________ wonderful the machine is!

      A. What

      B. What a

      C. How

      D. How a

      7. _______ genius you have!

      A. How

      B. What a

      C. What

      D. What an

      8. _______ alone, I turned on the radio for company.

      A. Be

      B. Been

      C. Being

      D. Having been

      9. I felt ______ when I watched the film.

      A. exciting

      B. excited

      C. to excite

      D. excite

      10. There _______ a TV set and a number of chairs in the sitting room.

      A. are

      B. being

      C. were

      D. is

      11. There is no use _______ to explain.

      A. trying

      B. try

      C. to try

      D. of trying

      12. He neither reads nor _______ his homework.

      A. he does

      B. does

      C. do

      D. did

      13. It was the Harvard law school ______ she graduated from.

      A. when

      B. where

      C. that

      D. which

      14. No sooner _______ that the trouble started.

      A. he had arrived

      B. had he arrived

      C. he arrived

      D. did he arrived

      15. You look awful, I think you'd better ______ a doctor.

      A. see

      B. seeing

      C. to see

      D. saw

      16. She ______ go to bed when someone knocked at the door.

      A. was about to

      B. is about to

      C. was to

      D. is to

      17. She entered the room quietly in order not to __________ others.

      A. woke up

      B. waking up

      C. being woken up

      D. wake up

      18. She was the only one ________ the crash.

      A. survived

      B. surviving

      C. to survive

      D. survive

      19. ________ religion used to have a strong hold on people.

      A. The

      B. A

      C. An

      D. O

      20. I understand you need some money. How ________ do you want?

      A. many

      B. any

      C. some

      D. much

      IV. 在下列短文的空格内填入适当的词,每格只能填一个词。 (每空格0.5分,共10分)

      Cars are ____1 important part of life in the United states. Without a car most people feel that they are _____2. And _____3 if a person is poor he doesn't feel really poor when he ______4 a car.

      There are three main reasons that the car became popular in the United States. First of ____5 the country is a huge one and Americans like to move around in it. The carprovides the ______6 comfortable and cheapest form of transportation. With a car people can go any place ______7 spending a lot of money.

      The ____8 reason that cars are popular is the falt that the United States developed and efficient and inexpensive form of _____9 transportation. Long - distance trains have never been _____10 common in the United States as they are in other parts of the ______11. Nowadays there is a good system _____12 air - service providing planes. But it is _____13 expensive to be used frequently. The ____14 reason is the most important one, though. The American spirit of independence is what really made cars ______15. Americans don't like to wait ______16 a bus, or a _____17 or even a plane. They don't like to have _____18 follow an exact schedule. A car gives them the freedom to schedule their _____19 time. And this is the freedom that Americans want most to _____20.

      V. (根据所学的课文的内容,用适当的答案完成下列句子。每小题2分,共20分)

      1. China has guaranteed that Hong Kong's capitalist economy ________ after 1977.

      2. In 1981. Leekwan Yew personally initiated _________.

      3. The first breakthrough on train was made by _____, the next contribution came from _________, and the latest supertrain is ___________.

      4. Some Asian countries are now in the market for fast trains because____________.

      5. In US - Japan trade, Japan enjoys___________.

      6. An airplane takes off when ______________________.

      7. The Americans complain that some Japanese _____________; the Japanese complain that _________.

      8. Europeans and the world all hope to emerge _____________.

      9. Singapore has to keep one step ahead of the competitors because of ___________.

      10. The two factors causing to Pakistan's population problem: ___________.

      VI. 将下列句子译成英语(每小题2分,共20分)

      1. 她靠着哥哥为她提供衣食。

      2. 没有人能对他讲的话提出疑问。

      3. 他把信丢在邮筒里。

      4. 我只知道她在中学教书,别的一无所知。

      5. 你切忌仓促做出决策。

      6. 这部电影值得再看一遍。

      7. 我要是能有办法赶走这个不受欢迎的来访者才高兴呢。

      8. 我宁可晕船也不去送死。

      9. 他的成功全靠他的辛勤与耐心。

      10. 我现在就出发的以免误了飞机。

      参考答案:

      I.略

      II.

      1. B 2. C 3. A 4. B 5. D 6. C 7. A 8. C 9. B 10. B 11. D 12. A 13. C 14. D 15. A 16. B 17. C 18. A 19. C 20. C

      III.

      1. A 2. D 3. B 4. B 5. A 6. C 7. C 8. C 9. B 10. D 11. A 12. B 13. C 14. B 15. A 16. A 17. D 18. C 19. D 20. D

      IV.

      1. an

      2. poor

      3. even

      4. has

      5. all

      6. most

      7. without

      8. second

      9. public

      10. as

      11. world

      12. of

      13. too

      14. third

      15. popular

      16. for

      17. train

      18. to

      19. own

      20. have

      V.

      1. shall continue for 50 years.

      2. a compaign against the use of Singlish and lent his authority to the promotion of standard English.

      3. Japanese engineers, France, the German ICE.

      4. air travel is becoming more and more costly and crowdedly.

      5. an export surplus of 50 billion dollars per year.

      6. it finishes its run on the runway and becomes airborne.

      7. get things done by underhand means; Americans are not working hard enough.

      8. a truly United States of Europe.

      9. no natural resources beyond the skill of its people.

      10. the first is the regrettable discrimination on preferring to a male child, the second is religion against the termination of pregnancy.

      VI.

      1. She depends on her brother for food and clothes.

      2. Nobody can possibly doubt what he says.

      3. He dropped the letter into the pillar - box.

      4. I know nothing about her except that she teaches at a school.

      5. You must avoid making decisions in a hurry.

      6. The film is worth seeing for a second time.

      7. I'd be very glad to find some ways to get rid of this unwelcome visitor.

      8. I'd rather be sea - sick than dead.

      9. He owes his success to hard work and patience.

      10. I'm starting now in order not to / so as not to miss the plane.

      更多推荐 >>> 2020年4月安徽自学考试专业课程考试安排

    上一篇:2020年4月安徽自考英语模拟练习题和答案九
    下一篇:安徽自考《法律基础与思想道德修养》试题库(1)

    安徽自考提升便捷服务

     

        自考报名系统     准考证打印系统
    距2020年安徽自考:仅剩 19
    【请广大考生提前备考】
    加入安徽自考公众号
    安徽自考网
    微信公众号
    (扫一扫加入)
    加入安徽自考交流群

    扫一扫加入微信交流群

    与考生自由互动、并且能直接与资深老师进行交流、解答。